Over ons

Dakkapellen Leeuwarden is dé specialist op het gebied van dakkapellen in heel Noord-Nederland. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en voeren onze werkzaamheden uit in een groot gebied, variërend van Noord-Nederland tot de Kop van Flevoland & Noord-Holland en het noorden van Overijssel. Met onze jarenlange ervaring en expertise streven wij ernaar om de wensen van onze klanten te vervullen en hen te voorzien van hoogwaardige dakkapellen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Bij Dakkapellen Leeuwarden begrijpen we dat elke woning uniek is en dat de wensen en eisen van onze klanten kunnen variëren. Daarom bieden wij een breed scala aan dakkapelopties, zodat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een standaard dakkapel of een maatwerkoplossing, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw dromen te verwezenlijken.

Volg ons op social media!

Ruiter Dakkapellen

Enkele jaren geleden hebben wij het dealerschap van Ruiter Dakkapellen overgenomen voor de regio Noord-Nederland (Groningen-Friesland-Drenthe). Met een mooie showroom en vakbekwaam personeel zijn wij al jaren actief met het plaatsen van prefab dakkapellen.

Vragen?

Contact

Bellen of mailen

Contactgegevens

Neem telefonisch contact met ons op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Laadpaal

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.

Dealer van:

Copyright 2023 © Dakkapellen Leeuwarden | Sitemap