Dakkapellen Leeuwarden

Wij zijn Dakkapellen Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl
logo ruiter dakkapellen
Dakkapel die geplaatst wordt door een kraan
Veelgestelde vragen

Dakkapellen

Ruime keuze

Dakkapellen

De dakkapellen die wij plaatsen zijn van Ruiter Dakkapellen. In de fabriek in Groningen worden de A-klasse materialen, dankzij 40 jaar ervaring verwerkt tot een hoogwaardig product. De keuze voor een dakkapel die bij u past is een persoonlijke keuze. Hieronder omschrijven wij kort de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies? Maakt u dan een afspraak in onze showroom via 058 280 1524 of stuur ons een email naar verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl

Dakkapel met plat dak
Dakkapel met plat dak

De dakkapel met plat dak is de meest voorkomende variant. Bij een dakkapel met een plat dak wordt het dak standaard voorzien van EPDM-dakbedekking.

Dakkapel met schuin dak
Dakkapel met schuin/slepend dak

De dakkapel met schuin dak wordt ook wel een sleepdakkapel genoemd. Deze dakkapel kan een mooie eenheid vormen met de rest van de woning en wordt daarom ook veel gekozen.

Dakkapel met verlegde nok
Dakkapel met verlegde nok

De dakkapel met verlegde nok geeft behoorlijk meer ruimte wat ideaal is om lage zolders te voorzien van meer hoogte en comfort.

Kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel

Bij de kunststof dakkapellen verlijmen wij de beplating wat ervoor zorgt dat u geen schroeven in zicht ziet zitten. Dit geeft een strakke uitstraling.

Kunststof dakkapel met houtlook
Kunststof met houtlook dakkapel

Met een houtlook dakkapel krijgt u de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel met de voordelen van een kunststof dakkapel.

Houten dakkapel
Houten dakkapel

De voordelen van hout zijn dat dit erg makkelijk is te bewerken. Het is daarnaast ook nog eens duurzaam en vormvast.

met zink beklede dakkapel
Met zink beklede dakkapel

De meest unieke dakkapel welke wij kunnen leveren is de volledig in zink beklede dakkapel.