Dakkapellen

Wij bieden hoogwaardige en op maat gemaakte prefab Ruiter Dakkapellen. Die uw huis naar een hoger niveau tillen. Onze dakkapellen zijn vakkundig vervaardigd in Groningen. Gemaakt met duurzame materialen en ontworpen om uw leefruimte te vergroten en het natuurlijke licht te optimaliseren.

Met ons ervaren team van professionals kunnen wij uw ideale dakkapel realiseren, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte voor een kantoor, een speelkamer of een extra slaapkamer, wij bieden de perfecte oplossing.

Onze dakkapellen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen, kleuren en stijlen. Ook bieden wij verschillende opties, zoals rolluiken, horren, zonneschermen en airco's. Zo voegen onze dakkapellen waarde toe aan uw woning en verbeteren het uiterlijk van uw gevel.

Geïnteresseerd of meer informatie nodig? Maakt vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezoeken via 058 280 1524 of stuur een email naar verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Soorten dakkapellen

Dakkapel met plat dak

De dakkapel met plat dak is de meest voorkomende variant. Bij een dakkapel met een plat dak wordt het dak standaard voorzien van EPDM-dakbedekking.

Dakkapel met schuin/slepend dak

De dakkapel met schuin dak wordt ook wel een sleepdakkapel genoemd. Deze dakkapel kan een mooie eenheid vormen met de rest van de woning en wordt daarom ook veel gekozen.

Dakkapel met verlegde nok

De dakkapel met verlegde nok geeft behoorlijk meer ruimte wat ideaal is om lage zolders te voorzien van meer hoogte en comfort.

Kunststof dakkapel met houtlook

Met een houtlook dakkapel krijgt u de karakteristieke uitstraling van een houten dakkapel met de voordelen van een kunststof dakkapel.

Houten dakkapel

De voordelen van hout zijn dat dit erg makkelijk is te bewerken. Het is daarnaast ook nog eens duurzaam en vormvast.

Met zink beklede dakkapel

De meest unieke dakkapel welke wij kunnen leveren is de volledig in zink beklede dakkapel.

Over Dakkapellen Leeuwarden

Welkom bij Dakkapellen Leeuwarden! Wij zijn leverancier en installateur van hoogwaardige ruiter dakkapellen, actief in Friesland, Groningen, Drenthe, kop van Noord-Holland, het noorden van Overijssel en de Noordoostpolder. Onze dakkapellen worden met precisie vervaardigd in een gespecialiseerde fabriek in Groningen, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Met jarenlange ervaring en een passie voor kwaliteit, biedt ons ervaren team maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Wij staan garant voor betrouwbaarheid en tevredenheid, en streven ernaar om uw woning uit te breiden met extra ruimte en comfort. Kies Dakkapellen Leeuwarden voor een duurzame investering in uw huis en leefomgeving. Bezoek onze showroom en laat u informeren over uw droomdakkapel!

Calculator

Met onze handige dakkapellen calculator ontvangt u in slechts drie stappen een indicatieve prijs voor uw dakkapel. Vul eenvoudig de afmetingen en uw wensen in, en ontvang per e-mail een snelle prijsindicatie. Bespaar tijd en ontdek direct wat een nieuwe dakkapel voor uw woning zou kosten!
Naar calculator
Vragen?

Contact

Bellen of mailen

Contactgegevens

Neem telefonisch contact met ons op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Laadpaal

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.

Dealer van:

Copyright 2023 © Dakkapellen Leeuwarden | Sitemap