Dakkapellen Leeuwarden

Wij zijn Dakkapellen Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl
logo ruiter dakkapellen
Houten dakkapel
Veelgestelde vragen

Dakkapel Groningen

Dakkapel Groningen

Dakkapel met plat dak, schuin pannendak of verlegde nok in Groningen? Dakkapellen Leeuwarden levert het.

Sinds 2014 is Dakkapellen Leeuwarden actief als dealer van Ruiter dakkapellen in de regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe). Wij leveren uitéénlopende dakkapellen volledig naar wens en prefab gefabriceerd in bij De Verbinding en in één dag door ons geplaatst!
De Verbinding (Groningen) is een fabriek waar voornamelijk doven mensen werken. En die wij al vele jaren als partner mogen beschouwen voor de noordelijke provincies in Nederland. De Verbinding biedt met gespecialiseerd personeel de hoogste kwaliteitsdakkapellen die u in Groningen en omstreken zult vinden.
Met onze vakbekwame montageteams en specialisten in zowel onze showroom aan de Venusweg 13 te Leeuwarden, als onze vakbekwame inmeetdeskundigen welke vrijblijvend advies bieden kunnen wij u volledig ontzorgen.

Bij ons kunt u naast een plat dak dakkapel ook kiezen voor andere leveringsvormen namelijk dakkapellen met schuin/slependdak, dakkapellen met verlegde nok.

Keralit bekleding

Wij leveren onze dakkapellen standaard met Keralit bekleding. Keralit staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Keralit is gemaakt van gerecycled plastic met een houtnerf folie die in diverse kleuren leverbaar is. Deze folies zijn UV bestendig wat een goede kleurvastheid garandeert. Naast Keralit leveren wij ook dakkapellen met gladde beplating HPL, red cedar en zink beklede dakkapellen.

Met zink beklede dakkapel

Opties

Onze dakkapellen kunnen wij leveren met diverse opties zoals;

Mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel keuzes en mogelijkheden bij een dakkapel geleverd door dakkapellen Leeuwarden. Kijk hiervoor gerust rond op onze website. Bij interesse kunt u ook altijd ons contact formulier onder aan deze pagina invullen.

Vragen?

Contact

    Bellen of mailen

    Contactgegevens

    Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

    058 280 1524

    verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl