Dakkapellen Leeuwarden

Wij zijn Dakkapellen Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl
logo ruiter dakkapellen
Showroom dakkapellenleeuwarden.nl
Veelgestelde vragen

Showroom

Impressie

Showroom

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Venusweg 13 in Leeuwarden. Hier krijgt u een impressie van de mogelijkheden welke wij u te bieden hebben. Bekijk en vergelijk de verschillende dakkapellen en de materialen die wij daarbij toepassen. Wij nemen bij uw bezoek alle tijd voor een persoonlijk advies. Zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw dakkapel.

Onze showroom is donderdag & vrijdag op afspraak geopend van 9:00 – 16:00. De Rest van de week is onze showroom gesloten, maar zijn wij wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Neem telefonisch contact met ons op

Openingstijden

MaandagShowroom gesloten
DinsdagShowroom gesloten
WoensdagShowroom gesloten
Donderdag9:00 – 16:00
Vrijdag9:00 – 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Laadpaal

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.

Voorzijde showroom dakkapellenleeuwarden.nl
Showroom

Voorbereiding van
uw bezoek

Bij een bezoek aan onze showroom is het verstandig al een aantal zaken voor te bereiden. U kunt dan gerichter kijken en wij kunnen u beter adviseren.

  • Maatvoering van hoe groot de dakkapel ongeveer moet gaan worden
  • Bepaal de dakhelling met de handige Velux app (iOS of Android)
  • Tekeningen en/of foto’s van de bestaande situatie

Indicatieve offerte
Wanneer we over voldoende informatie beschikken kunnen we direct vrijblijvend een offerte voor u opstellen in onze showroom. Zo heeft u al een indicatief beeld van de prijs voor een Ruiter dakkapel.

Definitieve offerte
Spreekt onze aanbieding u aan? Dan komt onze technische adviseur graag vrijblijvend bij u thuis langs voor het inmeten van de dakkapel. Hij bespreekt met u de opties en maakt de definitieve offerte. Bij het ondertekenen van de schriftelijke offerte ontvangt u binnen enkele weken van ons de bouwkundige tekening met alle gegevens ter controle. Hierna wordt de dakkapel bij onze fabriek in productie genomen. Enkele weken voor plaatsing ontvangt u van ons bericht voor het maken van een montage afspraak bij u thuis.