Showroom

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Venusweg 13 in Leeuwarden. Hier krijgt u een impressie van de mogelijkheden welke wij u te bieden hebben. Bekijk en vergelijk de verschillende dakkapellen en de materialen die wij daarbij toepassen. Wij nemen bij uw bezoek alle tijd voor een persoonlijk advies. Zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw dakkapel.

Onze showroom is maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 – 16:00. Ook zijn wij wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Volg ons op social media!

Voorbereiding van uw bezoek

Bij een bezoek aan onze showroom is het verstandig al een aantal zaken voor te bereiden. U kunt dan gerichter kijken en wij kunnen u beter adviseren.

  • Maatvoering van hoe groot de dakkapel ongeveer moet gaan worden

  • Bepaal de dakhelling met de handige Velux app (iOS of Android)

  • Tekeningen en/of foto’s van de bestaande situatie

Indicatieve offerte
Wanneer we over voldoende informatie beschikken kunnen we direct vrijblijvend een offerte voor u opstellen in onze showroom. Zo heeft u al een indicatief beeld van de prijs voor een dakkapel.

Definitieve offerte
Spreekt onze aanbieding u aan? Dan komt onze technische adviseur graag vrijblijvend bij u thuis langs voor het inmeten van de dakkapel. Hij bespreekt met u de opties en maakt de definitieve offerte. Bij het ondertekenen van de schriftelijke offerte ontvangt u binnen enkele weken van ons de bouwkundige tekening met alle gegevens ter controle. Hierna wordt de dakkapel bij onze fabriek in productie genomen. Enkele weken voor plaatsing ontvangt u van ons bericht voor het maken van een montage afspraak bij u thuis.

Vragen?

Contact

Bellen of mailen

Contactgegevens

Neem telefonisch contact met ons op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Laadpaal

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.

Dealer van:

Copyright 2023 © Dakkapellen Leeuwarden | Sitemap