Dakkapellen Leeuwarden

Wij zijn Dakkapellen Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl
Image Alt
Veelgestelde vragen

Showroom

Impressie

Showroom

Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Venusweg 13. Hier krijgt u een impressie van de mogelijkheden welke wij u te bieden hebben. Bekijk en vergelijk de verschillende dakkapellen en de materialen die wij daarbij toepassen. Wij nemen bij uw bezoek alle tijd voor een persoonlijk advies. Dit zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw dakkapel.

Onze showroom is van dinsdag t/m vrijdag op afspraak geopend van 9:00 – 16:00. Dit doen wij om te voorkomen dat u in contact komt met andere klanten in verband met het corona virus. Daarnaast hebben wij op deze manier alle tijd voor u en uw vragen.

Neem telefonisch contact met ons op

Openingstijden

Maandag 9:00 – 16:00
Dinsdag 9:00 – 16:00
Woensdag 9:00 – 16:00
Donderdag 9:00 – 16:00
Vrijdag 9:00 – 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Laadpaal

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het opladen van uw elektrische auto.

Showroom

Voorbereiding van
uw bezoek

Bij een bezoek aan onze showroom is het verstandig al een aantal zaken voor te bereiden. U kunt dan gerichter kijken en wij kunnen u beter adviseren.

  • Maatvoering van hoe groot de dakkapel ongeveer moet gaan worden
  • Bepaal de dakhelling met de handige Velux app (iOS of Android)
  • Tekeningen en/of foto’s van de bestaande situatie

Indicatieve offerte
Wanneer we over voldoende informatie beschikken kunnen we direct vrijblijvend een offerte voor u opstellen in onze showroom. Zo heeft u al een indicatief beeld van de prijs voor een Ruiter dakkapel.

Definitieve offerte
Spreekt onze aanbieding u aan? Dan komt onze technische adviseur graag vrijblijvend bij u thuis langs voor het inmeten van de dakkapel. Hij bespreekt met u de opties en maakt de definitieve offerte. Bij het ondertekenen van de schriftelijke offerte ontvangt u binnen enkele weken van ons de bouwkundige tekening met alle gegevens ter controle. Hierna wordt de dakkapel bij onze fabriek in productie genomen. Enkele weken voor plaatsing ontvangt u van ons bericht voor het maken van een montage afspraak bij u thuis.