Dakkapellen Haren

Bent u op zoek naar hoogwaardige dakkapellen in Haren? Zoek niet verder! Dakkapellen Leeuwarden is dé expert in dakkapellen, en we staan klaar om uw woning te transformeren. Onze op maat gemaakte dakkapellen voegen niet alleen waarde toe aan uw huis, maar bieden ook extra ruimte en comfort.

Waarom kiezen voor Dakkapellen Leeuwarden?

 • Jarenlange ervaring: Met tientallen jaren ervaring leveren we vakmanschap en kwaliteit.

 • Maatwerk: We begrijpen dat elke woning uniek is. Onze dakkapellen worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm.

 • Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en de tand des tijds doorstaan.

 • Professioneel team: Ons team van experts zorgt voor een vlotte en professionele installatie.

Kies voor Dakkapellen Leeuwarden en ontdek hoe we uw huis in Haren kunnen verbeteren met prachtige en functionele dakkapellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat. Uw droomdakkapel is slechts een klik verwijderd!

Waarom Dakkapellen Leeuwarden

 • Vrijblijvende offerte op maat
 • Eigen montageteam
 • Inmeet service
 • Oprecht en eerlijk advies
 • Onderhoudsarm
 • In vele kleuren leverbaar
 • Weerbestendig
 • 15 jaar garantie
 • Lange levensduur

Voordelen kunststof dakkapel

Onze dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en worden volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Door de solide constructie, hoge isolatie en goede ventilatie hebben onze dakkapellen een lange levensduur en ervaart u optimaal wooncomfort.

Soorten dakkapellen

Dakkapel met plat dak

Een kunststof dakkapel met plat dak biedt talloze voordelen voor woningen. Het lichte materiaal vergt weinig onderhoud en is duurzaam. De dakkapel vergroot de ruimte en creëert meer lichtinval. Met uitstekende isolatie en moderne uitstraling is het een ideale keuze voor wie functionaliteit en esthetiek combineert.

Dakkapel met verlengde nok

Een dakkapel met verlengde nok is de perfecte oplossing voor woningen met een puntdak. Door de nok te verlengen, wordt extra ruimte en stahoogte gecreëerd, waardoor de zolder functioneel en comfortabel wordt. Deze dakkapel combineert praktisch gebruik met architecturale harmonie en verhoogt de waarde van uw huis.

Zink beklede dakkapel

Een dakkapel met zinken bekleding voegt een eigentijdse uitstraling en duurzaamheid toe aan uw woning. Zink is bestand tegen weersinvloeden, roest niet en vereist minimaal onderhoud. De strakke en moderne afwerking zorgt voor een unieke esthetiek die de waarde en aantrekkingskracht van uw huis verhoogt.

Dakkapel met schuin dak

Een dakkapel met schuin dak is een uitstekende manier om meer ruimte en licht te creëren in schuine dakconstructies. Het biedt extra leefruimte, ventilatie en een esthetische uitstraling. Verhoog de waarde van uw huis met dit functionele en aantrekkelijke bouwkundige element.

Dakkapel met houtlook

Een kunststof dakkapel met houtlook biedt de charme van hout zonder het onderhoud. Het hoogwaardige materiaal is bestand tegen vervaging en rot, waardoor het lang meegaat. Deze dakkapel combineert de warme uitstraling van hout met moderne prestaties, waardoor uw woning een stijlvolle en praktische upgrade krijgt.

Over Dakkapellen Leeuwarden

Welkom bij Dakkapellen Leeuwarden! Wij zijn leverancier en installateur van hoogwaardige ruiter dakkapellen, actief in heel Noord-Nederland, kop van Noord-Holland en het noorden van Overijssel. Onze dakkapellen worden met precisie vervaardigd in een gespecialiseerde fabriek in Groningen, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Met jarenlange ervaring en een passie voor kwaliteit, biedt ons ervaren team maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Wij staan garant voor betrouwbaarheid en tevredenheid, en streven ernaar om uw woning uit te breiden met extra ruimte en comfort. Kies Dakkapellen Leeuwarden voor een duurzame investering in uw huis en leefomgeving. Bezoek onze showroom en laat u informeren over uw droomdakkapel!

Calculator

Met onze handige dakkapellen calculator ontvangt u in slechts drie stappen een indicatieve prijs voor uw dakkapel. Vul eenvoudig de afmetingen en uw wensen in, en ontvang per e-mail een snelle prijsindicatie. Bespaar tijd en ontdek direct wat een nieuwe dakkapel voor uw woning zou kosten!
Naar calculator
Copyright 2023 © Dakkapellen Leeuwarden | Sitemap