Dakkapellen Leeuwarden

Wij zijn Dakkapellen Leeuwarden onderdeel van C. Veenstra Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Wij ontzorgen u als klant met goed en betrouwbaar advies, technisch opgeleid personeel en kwaliteitsproducten

Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden 058 280 1524 verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl
logo ruiter dakkapellen
Houten dakkapel
Veelgestelde vragen

Prijs en kosten van een dakkapel Leeuwarden

Wat kost een dakkapel

Wat kost een Dakkapel nou eigenlijk? Tegen welke prijs een dakkapel kan worden gekocht, is het afgelopen jaar sterk veranderd. De prijzen van een dakkapel zijn momenteel erg onderhevig aan prijsschommelingen wegens grondstoftekorten in onze branche.

Wij als Dakkapellen Leeuwarden proberen onze prijzen laag te houden voor u als consument. De keerzijde is echter ook dat wij kwaliteit dakkapellen willen leveren. Daarom zijn wij continu zoekende naar een gezonde verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Dakkapel met plat dak

Laten we beginnen met het beantwoorden van de vraag wat kost een dakkapel?
De prijs voor een dakkapel van 3,0 meter breed met twee draaikiepramen en een vast raam komt uit op ongeveer €8.300,00 inclusief plaatsing en bijkomende garanties.

Natuurlijke zijn er nog opties welke onze dakkapel duurder maken. Ook is het mogelijk dat tijdens het inmeten blijkt dat u een flauwe of steile dakhelling heeft wat een grote invloed heeft op de prijs van uw dakkapel.

Wilt u een vrijblijvend indicatief voorstel dan kunt u hiervoor het beste uw gegevens achterlaten in onderstaand contact formulier. Gegevens die van belang zijn voor het opstellen van een indicatief voorstel zijn bijvoorbeeld;
Gewenste breedte dakkapel, gewenste hoogte dakkapel (1,5 – 1,75m) de dak schuinte van uw woning, het aantal draaikiepramen, het aantal vaste ramen.

Met zink beklede dakkapel

Opties

Daarnaast ook nog opties zoals:

Wat levert een dakkapel u op?

Een dakkapel levert allereerst meer ruimte en woonplezier op uw bovenverdieping. Daarnaast krijgt u met een dakkapel veel meer licht inval in de ruimte.

Heeft een dakkapel ook financiële voordelen bij verkoop van mijn woning?
Een dakkapel kan financiële voordelen geven bij de verkoop van uw woning. Hierbij moet u denken aan extra m2 vloeroppervlakte die de waarde van uw woning kunnen doen stijgen. Dit kan soms zelfs leidden tot het terugverdienen van uw investering in een dakkapel. Laat u hierover vrijblijvend adviseren in onze showroom of tijdens een inmeetafspraak bij u thuis.

Vragen?

Contact

    Bellen of mailen

    Contactgegevens

    Venusweg 13, 8938 BC Leeuwarden

    058 280 1524

    verkoop@dakkapellenleeuwarden.nl